Project Description

וילה בנס ציונה

בית פרטי זה עוצב לזוג עם 4 ילדים והוא ממוקם בנס ציונה. הבית מעוצב בסגנון מודרני בשילוב אלמנטים בסגנון כפרי. שטח הבית הוא 960 מ"ר והשטח הבנוי הוא 300 מ"ר. הבית כולל 6 חדרים בשני מפלסים. המוטיב העיקרי בבית זה הוא השילוב בין הפנים לחוץ והכנסת הטבע אל תוך הבית, תוך שימוש בזכוכיות המאפשרים משחקי תאורה לאורך כל שעות היום. בגינה יש בריכת שחייה, בריכת דגים ופינת ישיבה לאירוח. המטבח לבן ומואר, ומאפשר יציאה לגינה משני צדיו.

לילי שלו   •   מעצבת פנים

צרו עימי קשר

בית שתוכנן על מגרש 960 מ"ר עם דגש על תחושת מרחב מקסימלית ופרטיות.
אדריכלות עכשווית ,עיצוב פנים נקי וסטיילינג מדוייק.
גודל הבית 300 מ"ר בנוי,תוכנן למשפחה בת 6 נפשות.

שתי קומות, בקומה הראשונה מרחב ציבורי ומרחב פרטי, במרחב הפרטי חדר הורים + חדר רחצה, ממ"ד וחדר כביסה ובמרחב הציבורי סלון,פינת אוכל ומטבח ובקומה השנייה חלל פרטי שבו חדרי הילדים , חדרי אמבטיה וחדר כביסה.

מרחב הציבורי משתרע על 100 מר ללא הפרדה עם חלונות גדולים שבעזרתם החוץ נכנס פנימה ע"י צמחייה רעננה ,דשא ,מפל ובריכת דגים.
במטבח יש קיר שלם המורכב מארונות גבוהים, צבועים באותו הגוון של הקיר על מנת שהארונות לא יבליטו.
בנוסף תוכנן אי ובו כיריים וכיור שחופה במשטח קוריאן.

בסלון ובפינת האוכל יש קיר משותף, קיר כוח, שאותו החלטתי לחפות בבריקים שהם חומרים טבעיים שיתנו אותנטיות ועוצמה ,הספה בצבע נס קפה כמו הבריקים ויש שני שולחנות ,שולחן אחד בצבע שחור ושולחן שני עץ , השילוב של הבריקים,הצמחייה והעץ נותנים לנו את צבעי הטבע

בפינת האוכל יש שני גופי תאורה דומיננטים שמוסיפים אימרה אומנותית וניראים כשני עגילים בנוסף שולחן זכוכית שנותן אווריריות ומראה גדולה עם מסגרת דרמטית שנועדה להכפיל את הפינה בתחושה

בשלב ההום סטיילינג בחרתי פריטים שיוצרים הרמוניה ושלמות.
מדובר בתהליך יצירתי, הדרגתי באיכות בלתי מתפשרת עם תשומת לב לפרטים מוקפדים ומדוייקים.
האביזרים המשלימים בקומת הכניסה נעים על פלטת גוונים של צבעי חום, הגוונים יוצרים בסיס טוב לכל רהיט בחלל ויוצרים אוירה רגועה ושלווה.